Бившият национал Благой Георгиев обяви, че спира окончателно с футбола.

...
Бившият национал Благой Георгиев обяви, че спира окончателно с футбола.
Коментари Харесай

Благо Джизъса спря с футбола, ще става бизнесмен

Бившият национал Благой Георгиев разгласи, че стопира дефинитивно с футбола. 36-годишният халф, прочут повече с прозвището си Благо Джизъса, загатна, че се хвърля в дълбоките глъбини на бизнеса.
"По принцип имах контракт с Оренбург за още година и половина. Претърпях интервенция на лявото коляно. И преди, а и по-късно, наблюдавайки равнището на Първа лига, усетих, че това не е за мен. Всъщност най-важното в тази ситуация е нещо друго. Усетих, че нямам предпочитание да играя На 36 година съм и постоянно съм считал, че ще съм до по-късно по терените. Освен това се усещам доста добре физически. Вече обаче не виждам никакъв смисъл ", съобщи Георгиев в изявление за  "24 часа ".

"Знам, че във футбола и изобщо в никакъв случай не би трябвало да се споделя в никакъв случай. За да съм почтен обаче, би трябвало да призная, че към този момент не ми се играе и към този миг завършвам с футбола. Винаги съм обичал тази игра. Целият ми живот е обвързван с нея. Вече обаче не изпитвам наслаждение от футбола, което е най-важното. Няма смисъл да правиш нещо, от което не изпитваш наслаждение, в случай че можеш да си го позволиш, несъмнено. Просто в последните 2 месеца тази концепция узря у мен и към този момент съм наясно какво желая ".

"Освен неналичието на наслаждение от играта обаче има и други неща, които спомогнаха за решението ми. На първо място това е фамилията ми, на което е извънредно време да обърна доста повече внимание. Започнах и да се занимавам с нови неща. Това са планове, които ангажират и човек би трябвало да е сериозен, щом се е захванал с тях ", добави още някогашният национал.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР