Бившият национал Благой Георгиев е осъществил контакта между Наско Сираков

...
Бившият национал Благой Георгиев е осъществил контакта между Наско Сираков
Коментари Харесай

Благой Георгиев направил връзката между Сираков и Джоузеф Диксън

Бившият национал Благой Георгиев е осъществил контакта сред Наско Сираков и предприемача Джоузеф Диксън. В последните дни тримата са имали редица срещи, написа „ Тема Спорт “. 31-годишният англичанин води финални договаряния по придобиването на мажоритарен пакет акции на Левски. Преди време Георгиев имаше желание да закупи със свои сътрудници македонския Вардар (Скопие), само че договарянията се провалиха.

Диксън към този момент е срещнал управлението на " сините " с капиталовите си планове. В момента двете страни прецизират каква да бъде първичната вноска на англичанина, с цел да може той да получи надзорен пакет акции. Естествено, на " Герена " се надяват тя да бъде оптимално огромна.

Сираков към този момент анонсира, че диалозите с предприемача вървят към този момент от половин година, а той е подготвен да влага " 100-150 милиона евро ". С тези пари ще бъдат погасени задълженията на Левски и ще бъде съединен мощен тим. Предвидено е и строителство на напълно нов стадион. На " Георги Аспарухов " са надяват развръзка към предстоящата промяна на собствеността да има още тази седмица. Това ще даде опция на " сините " да насочат мислите си към решение на най-неотложните задания.

В момента Наско Сираков, който се чака да остане президент даже и след идването на новия притежател, е в много сложна обстановка. Половината тим е с изтичащи контракти и се чакат оферти за нови. В Левски желаят непременно да задържат близнаците Цоневи, Мартин Райнов и Андриан Краев. Наред с това " сините " желаят да преподпишат и с хърватския вратар Звонимир Микулич и швейцареца с босненски корени Драган Михайлович. Те оставиха положителни усещания напролет, само че договорите им бяха единствено до края на сезона.

Ако нещата на " Герена " се развият по проект, се чака в клуба да се завърне и Станимир Стоилов, който да поеме тима. Той води " сините " от 2004 до лятото на 2008 година и написа златни страници в историята на клуба. В последните години Мъри неколкократно бе канен да се върне, само че не одобри офертите на предходните притежатели.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР