Бившият наставник на Ювентус Масимилиано Алегри е първи избор на

...
Бившият наставник на Ювентус Масимилиано Алегри е първи избор на
Коментари Харесай

Алегри може да поеме Интер, ако Конте напусне

Бившият ментор на Ювентус Масимилиано Алегри е първи избор на управлението на Интер за треньорския пост на отбора, ако Антонио Конте реши да го напусне, твърди “Скай Спорт Италия”.

Въпреки че тимът на процедура си обезпечи присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон и до неотдавна се бореше за купата в Серия “А”, Конте може да реши да си тръгне от “Джузепе Меаца”, в случай че не му бъдат обезпечени задоволително финансови средства за нови попълнения през идния трансферен прозорец. Ръководителите нямат никакво желание да сменят треньора, като ще го създадат единствено в случай че самият ментор напусне клуба.
Conte has had similar problems with wanting more players at Juventus & Chelsea which kept him from coaching there for too long.

Sky Sport Italia are reporting that Allegri can be the next Inter coach who has a great relationship with Marotta.
— Italian Football TV (@IFTVofficial) July 11, 2020 Ако стане това, тяхната съществена цел за правоприемник на Конте ще бъде Алегри, който го размени и отпред на Ювентус. Стигне ли се до негово предопределение, той ще стане едвам третият треньор, водил “нерадзурите”, “бианконерите” и “росонерите” след Джовани Трапатони и Алберто Дзакерони. В Интер обаче ще водят договаряния с него само при овакантяване на Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР