Бившият наставник на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, е вариант

...
Бившият наставник на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, е вариант
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро може да поеме словашки тим

Бившият ментор на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, е вид за треньорския пост на словашкия Дунайска Стреда. Името на експерта с британски паспорт е измежду най-обсъжданите за четвъртия във Фортуна Лига, написа унгарското издание nemzetisport.hu.

Другите разновидности пред отбора от западния словашки град са Пол Дардай, който за последно бе отпред на елитния немски Херта и Адриан Гула, който във визитката си има Жилина, Виктория Пилзен и Висла Краков.

Според източника най-близо до поста на към този момент някогашния треньор Жоао Жанейро е точно Гула, до момента в който унгарецът по-скоро изчаква оферта от британския Куинс Парк Рейнджърс.

DAC: Dárdai Pál, Adrián Gula és Nestor El Maestro is szóba került
— Nemzeti Sport (@NSOnline)
Дунайска Стреда излезе с послание към почитателите си преди броени часове, в което съобщи, че е погрешна информацията, че Владимир Вайс ще е новият старши треньор.

Ел Маестро другояче е без тим от месец март, когато бе уволнен от Гьозтепе. Преди турския отбор той мина също през Щурм Грац и Ал Таавон. През сезон 2017/18 младият ментор извед Спартак Търнава до сензационна купа на Словакия и точно това е повода да бъде потърсен от управлението на клуба.

Първата подготовка на Дунайска Стреда е планувана за понеделник (13 юни) и към момента няма изясненост кой ще води тима, който пък на 7 юли стартира присъединяване си в Лигата на конференциите.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР