Бившият наставник на Левски Велислав Вуцов призна в предаването “От

...
Бившият наставник на Левски Велислав Вуцов призна в предаването “От
Коментари Харесай

Вили Вуцов на два пъти отказвал да поеме ЦСКА

Бившият ментор на Левски Велислав Вуцов призна в предаването “ От дузпа в тъч ” на Sportal TV , че е получавал на два пъти оферти да поеме ЦСКА, само че ги е отказал, защото не счита, че това е неговото място. Все отново Вили показа, че почита “червените” и не счита, че би трябвало двата лагера да се ненавиждат.

“Не бих отишъл да работя в ЦСКА, тъй като аз считам, че като човек има правила, би трябвало да ги съблюдава. Аз имах оферти от “Армията” още преди да отива в Левски. Два разграничи разновидността при разнообразни управления. Отказах, само че не скърбя, тъй като считам, че не ми е е мястото там. Все отново почитам доста ЦСКА и не считам, че би трябвало да се ненавиждат двата тима и да се разделят. Левски и ЦСКА са две доста хубави неща в българския футбол и би трябвало да ги има на високо ниво”, сподели Вуцов.

Вили се върна и към най-тежкия мач в кариерата си - загубата от БАТЕ (Борисов) в Шампионската лига и описа какво се е случило при дузпата, която Георги Иванов пропусна.

“Не желая да упреквам никого. Аз съм си отговорен. Тогава още бях в графата млади треньори. Аз бях определил трима души да бият с изискването, който го спънат или направи дузпата, да не бие. Стана дузпата взе топката Гонзо, целият бранш викаше името му. Даже и да му я бях взел от ръцете, което с днешна дата, щях да го направя, публиката беше настроена против мен и щеше да каже, че сме във война с Гонзо. Ако пък я бях дал на Хичо и той я изпусне, всичко щеше да се взриви. Днес това нямаше да се случи, в случай че би трябвало, щях аз да вървя да я бия”, описа Вуцов.

Специалистът показа и мнението си, че в Левски Славиша Стоянович се оправя доста по-добре от предшественика си Делио Роси.

“Отпадането от Вадуц е най-големият позор в историята на българския футбол. Делио Роси беше един физкултурник, който нямаше никакво място в Левски. Домакинката да бяха поставили, щеше да е по-добре от него. Сега с новия треньор нещата са други. Той очевидно първо е доста добър човек, тъй като съумя да промени атмосферата в съблекалнята, по-късно е и специалист”, добави Вили.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР