Бившият наставник на Левски и ЦСКА - Георги Василев -

...
Бившият наставник на Левски и ЦСКА - Георги Василев -
Коментари Харесай

Гочето: Левски не промени нищо от изискванията на Стоилов

Бившият ментор на Левски и ЦСКА - Георги Василев - показа мнението си за отминалото Вечно дерби.
 Рикардиньо упорствал да бие дузпата против ЦСКА
Рикардиньо упорствал да бие дузпата против ЦСКА

Все отново Ивелин Попов извърши

" ЦСКА и Левски за следващ път в последните години не съумяха да ни изненадат прелестно и организираха под напрежение, отегчителен и много неприветлив за неутралния фен дуел. И както постоянно става във футбола, една обстановка можеше да даде преимущество на единия тим - в тази ситуация на сините.

Двата тима демонстрираха, че са се разучили доста добре и бяха създали всичко допустимо да обезвреждат мощните страни на съперника. Но до момента в който при Левски това не попречи на игровия жанр на отбора, при ЦСКА се трансформира в проблем, тъй като изключително през първата част изглеждаше, че отборът е излязъл на терена, с цел да не загуби, а не да търси наложителни три точки в борбата за купата. Двамата халф-бека рядко прекосяваха даже центъра, а Брадли де Нойер, от който се очакваше да е един от най-острите футболисти в състава на Саша Илич гледаше допустимо най-бързо да се освободи от топката, когато тя попадаше в краката му. Тибо Вион бе една концепция по-активен, само че жълтият картон, който си изкара още след половин час игра, повлия и на неговото показване и храброст в нападателен проект.

В същото време Левски извърши тъкмо това, което трябваше - не промени нищо по отношение на условията на Станимир Стоилов. Сините обаче също не показаха най-хубавата си продукция и направиха прекомерно малко, с цел да претендират, че са заслужавали успеха. И от техните крайни бранители се изискваше повече. Андриан Краев заслужава да бъде отличен, до момента в който при алените от Тобиас Хайнц се очакваше да прави всичко продуктивно в офанзива и несъмнено това му натежа.

В воин за ЦСКА за следващ път се трансформира вратарят Бусато, който на пракитка донесе на отбора основна точка в борбата за купата. Мисията обаче ще бъде извънредно сложна на база аленото показване и приближаващия мач с Лудогорец. С сходна продукция разградчани няма да бъдат победени. Защото не може да се чака във всеки мач да се вкара гол от статично състояние. На офанзивата на ЦСКА й липсва мощност и скорост. А против съществени съперници това е прекомерно огромен минус, с цел да бъде подценен. Гарсес е потребен само на втория етаж, а когато и фланговете не работят, Дюкенс Назон също наподобява изолиран от протичащото се на терена. Равенството в дербито е справедливо, въпреки Левски да излезе да се надиграва, а ЦСКА - с цел да не загуби ", разяснява Гочето пред " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР