Бившият наставник на Левски и Черно море Георги Иванов –

...
Бившият наставник на Левски и Черно море Георги Иванов –
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо е новият спортен директор на Локомотив

Бившият ментор на Левски и Черно море Георги Иванов – Гонзо е новият състезателен шеф на Локомотив (Пловдив). По информация на gong.bg от шефа в клуба – Чавдар Цветков, именитият някогашен нападател на Левски ще работи интензивно по футболните въпроси за отбора на Локомотив.

43-годишният пловдивчанин заемаше този пост и в Левски в последните години. Освен, че е младеж на " смърфовете ", Гонзо има и прекарани четири сезона като експерт на " Лаута ", където означи 16 гола в 64 мача сред 1993-а и 1997-а година.

Както е известно, „ смърфовете” преустановиха европейското си присъединяване в Лига Европа, откакто позволиха две загуби от Страсбург с по 0:1 в третия кръг от конкуренцията. Гонзо бе част от " черно-бялата " делегация за реванша против французите, откакто изгледа дуела на " Стад дьо ла Мено " онлайн от трибуните в компанията на притежателя Христо Крушарски, Чавдар Цветков, Христо Бонев - Зума и Атанас Узунов. За последно юношата на Локомотив Пловдив води тима на Черно море, само че през есента на 2017-а година бе освободен от шефовете на " моряците " заради незадоволителни резултати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР