Бившият наставник на Левски Делио Роси се изказа изключително ласкаво

...
Бившият наставник на Левски Делио Роси се изказа изключително ласкаво
Коментари Харесай

Бивш треньор на Левски възхвали легенда на Северна Македония

Бившият ментор на Левски Делио Роси се изрече извънредно ласкаво за Горан Пандев. Нападателят е същинска легенда в Северна Македония и е обичан от мнозина. Играчът направи много добра кариера в Италия, като макар сериозната си възраст продължава да играе на най-високо равнище.

Нещо повече, някогашният състезател на Лацио даже има късмет да класира страната си за европейското състезание през идващото лято. Към сегашния миг Пандев е футболист на Дженоа.

Според Делио Роси, който работи с македонската звезда в Лацио, Горан е извънредно класен футболист, само че доста постоянно е подценяван от всички. Бившият треньор на Левски дефинира голаджията приключен състезател и не спести положителните думи по негов адрес.

„ Обичам да приказвам за Горан, той е един от най-хубавите футболисти, с които съм работил. Голям експерт е и за мен е нападател от най-висока класа. Спомням си по какъв начин Интер ни го дадоха съвсем без пари, само че те сбъркаха тогава, правилно е, че при тях се озова Деян Станкович, само че аз имах опцията да работя със страховит голмайстор. С годините видях по какъв начин хората подценяват Пандев и го считат за състезател на приблизително равнище, само че за мен той е доста повече. Това момче израсна пред очите ми и беше прелестно да работим дружно. Желая му всичко най-хубаво и още триумфи с Дженоа и националния тим “, сподели Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР