Бившият наставник на - Емил Велев, даде интервю пред Gong,

...
Бившият наставник на - Емил Велев, даде интервю пред Gong,
Коментари Харесай

Кокала похвали Мъри Стоилов и Михайлов и посочи първия изпадащ отбор от Елита

Бившият ментор на - Емил Велев, даде изявление пред " Gong ", в което показа своите усещания от есенния дял в Първа лига. Кокала съобщи, че разногласието за купата ще бъде сред " два коня " и добави, че вижда прогрес единството в отбора на Станимир Стоилов:
" Футболната есен у нас беше извънредно забавна. Да, качеството на играта не беше на кой знае какъв брой високо равнище, само че се получиха много завладяващи мачове и изненадващи резултати ", стартира той.
" Завърза се и борбата за шампионската купа, въпреки че в надбягването вземат участие единствено два коня - Лудогорец и ЦСКА. Останалите тимове са много надалеч зад тях и боричкането напролет ще е единствено за място в топ 6 и кой ще играе бараж за оставане в елита. Защото на процедура Царско село е изпаднал, даже и притежателят да реши да доиграе шампионата с юноши ", счита Велев.
" Напредък видях единствено в Левски. И той се дължи в огромна степен на Николай Михайлов, който съвсем се приближи до равнището, което показваше в най-силните години в чужбина и националния тим ".
" Другата значима причина за напредъка на " сините " е Станимир Стоилов, който накара футболистите да играят на ръба на опциите си. Вече е ясно, че ще се вземат и нови попълнения от чужбина, от които се чака да вдигнат равнището. Практиката обаче демонстрира, че е необходим голям шанс, когато взимаш свободни сътрудници ", сподели още Емил Велев и се насочи към :
" Няма по какъв начин да подмина и следващата трагична година на националния отбор. Извъртяха се 60 футболисти и отново нямаме тим, щом към този момент ни бият страни като Латвия, и то безапелационно. Чудя се на насладата, с която беше признат и по тази причина ще очаквам конфликтите със Северна Македония - тим, който игра на последното европейско състезание и се класира на бараж за Мондиал 2022 ", приключи изявлението си 59-годишният експерт.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР