Бившият наставник на Челси Аврам Грант коментира представянето на отбора

...
Бившият наставник на Челси Аврам Грант коментира представянето на отбора
Коментари Харесай

Бивш мениджър на Челси: За 4-о място Абрамович щеше да ме заточи в Сибир

Бившият ментор на Челси Аврам Грант разяснява представянето на тима през миналия сезон в Премиър лийг. Израелският експерт не счита, че 4-ото място е триумф и означи, че очевидно критериите в клуба са занижени по отношение на времето, когато той водеше " сините ".

" Като цяло сезонът е добър на фона на неприятното начало и невъзможността за прехвърляния първоначално. Изискванията на Абрамович? Ако преди няколко години бях споделил, че 4-ото място е триумф, той несъмнено щеше да ме заточи в Сибир. Но в сегашната обстановка класирането е задоволително ", съобщи Грант.

" Франк Лампард се оправя чудесно като управител. Това беше първата му година в Премиър лийг и сигурно не му е било елементарно, макар че като футболист натрупа голям опит. Но двете неща са разнообразни. Лампард управляваше тима добре, той разполага с доста млади играчи и сподели, че знае по какъв начин да ги стимулира и по кое време да им дава отмора. Това е добра основа за бъдещето ", показа Аврам Грант.

Под управлението на израелеца Челси приключи на 2-о място в Премиър лийг през сезон 2007/08, и стигна до финала в Шампионската лига, само че загуби от Манчестър Юнайтед с дузпи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР