Бившият наставник на Берое Александър Томаш бе гост в Студио

...
Бившият наставник на Берое Александър Томаш бе гост в Студио
Коментари Харесай

Томаш за ЦСКА-София - Левски: За мен на терена имаше един отбор

Бившият ментор на Берое Александър Томаш бе посетител в " Студио Дерби ", където показа гледната си точка за дербито сред ЦСКА-София и Левски, приключило наедно 3:3. Според Томаш на терена в събота е имало един тим - този на Милош Крушчич. Специалистът разяснява и други настоящи тематики като налагането на млади футболисти и деветата купа на Лудогорец.

" Хубавото е, че се получи същинско дерби за почитателите. За мен ЦСКА стартира по-добре двете полувремена и се потвърди, че във футбола най-важна е душeвността. За мен ЦСКА е по-стойностният тим с по-добрите футболисти. Можеха да затворят мача. Футболът е нелогична игра и би трябвало да се работи ужасно доста за душeвността. През второто полувреме отново ЦСКА стартира по-добре. Левски имаше 4 удара във вратата, от които влязоха 3 гола. За мен имаше един тим, който имаше концепция. Левски сподели темперамент и успеваемост. Треньорството не е специалност, а просвета ".

" Организационно всички са обратно от Лудогорец. Футболно всички се пробват да се опълчват, като разрушават играта. Много малко се пробват да градят. Когато нещата са изравнени, самостоятелната класа може да реши даден мач. Лудогорец отстъпва игрово на това, което беше в годините. Трябва да се радваме на един подобен план. Много хора споделят, че са срещу Лудогорец, само че съгласно мен това е тим, който се пробва да играе футбол. Никога не съм обръщал внимание на странични фактори. Берое сега има всички шансове да се намеси там, където желае. Локо (Пд) също демонстрират положителни резултати. За мен това не е най-хубавият метод на игра, само че той е сполучлив. Показват израстване и че работят добре ".

" Собственикът е този, който ще зададе това, което желае. Няма треньор, който да не желае да постанова млади български футболисти. Много добре знаете какъв е казусът. Наистина има тимове, които постановат единствено българи. За модела зависи от ръководителите. Треньорът се преценява с насоката на клуба. Ако даден клуб желае да става първенец и да играе футбол, значи той би трябвало да работи за резултати. Трябва да побеждава всеки един мач. Ако ръководителите изберат този метод, това значи, че би трябвало да се постановат футболисти с опит. Какво вършат сега Пирин? Имат цел да влязат в А група. С футболистите, които притеглят, се надяват това да се случи ". efbet Лига 27 кръг, неделя 21 юни  Лудогорец 2:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР