Бившият наставник на Арсенал, Арсен Венгер, заяви, че според него

...
Бившият наставник на Арсенал, Арсен Венгер, заяви, че според него
Коментари Харесай

Венгер разкритикува Барса: Загубиха харизмата си, разчитат само на Меси

Бившият ментор на Арсенал, Арсен Венгер, съобщи, че съгласно него харизмата на победител от последните няколко години е изгубена от Барселона.

В четвъртия дуел от груповата фаза на ШЛ каталунците разочароваха с представянето си и разрешиха на Славия да си тръгне с точка от "Камп Ноу ".

"Барселона е водач в Ла Лига и групата си в Шампионската лига, само че играе като тим в рецесия - прекомерно постепенно, без динамичност и доста самостоятелно в последните метри ", съобщи Венгер.

"Когато Барса загуби топката, оставаш с усещането, че може да допусне гол на контраофанзива, тъй като не затваря пространствата към вратата си. "

"Барселона е забавен случай, тъй като в исторически проект тимът се характеризира с брилянтна отборна игра, а също по този начин имат Лео Меси, който прави разликата. Срещу Славия те като че ли чакаха нещо от Меси. "

"Барселона загуби своята харизма и би трябвало да се запитаме какъв брой повлиян е тимът от последните си две отпадания в Шампионската лига ", сподели французинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР