Бившият наставник на Арсенал Арсен Венгер изрази мнение, че лондончани

...
Бившият наставник на Арсенал Арсен Венгер изрази мнение, че лондончани
Коментари Харесай

Арсен Венгер: Арсенал има всички предпоставки да се бори отново за титлата

Бившият ментор на Арсенал Арсен Венгер изрази мнение, че лондончани разполагат с задоволително добър състав, с цел да се борят и през този сезон за купата в британската Висша лига.

През по-голямата част от миналата акция " топчиите " бяха водачи в класирането, само че в последна сметка отстъпиха в разногласието за златните медали на Манчестър Сити.

Въпреки това Венгер счита, че тимът разполага с добър треньор в лицето на Микел Артета и след направените прехвърляния през лятото още веднъж ще бъде измежду претендентите за купата в Англия.

" Чувствам, че Микел Артета се оправя добре, той взима верните решения и има проведен тим, който може да се бори за шампионската купа. Борихме се за първото място през предишния шампионат и в този момент можем да вдигнем летвата. Последната акция, когато оставаха осем кръга до края, усещах, че ще го създадем. Сега подсилихме добре състава, като инвестирахме доста пари. Имаме всички нужни предпоставки, с цел да се борим за купата ", разяснява френският експерт, който понастоящем работи като началник на комисията за футболно развиване на ФИФА.

Арсен Венгер беше отпред на Арсенал в интервала 1996-2018 година, като за това време изведе клуба до три трофеи на Англия и седем трофея в шампионата за ФА Къп.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР