Бившият народен представител Александър Методиев разкри, че убийството е дело

...
Бившият народен представител Александър Методиев разкри, че убийството е дело
Коментари Харесай

Малко Момиче Е Станало Свидетел На Тройната Екзекуция В Самоков!

Бившият депутат Александър Методиев разкри, че убийството е дело на българин, който е имал връзка с ромската жена от няколко години, която преди този момент е била женена за различен, оповестява Bulgaria ON AIR.

" След това се сближиха с този човек, траяла е тяхната връзка към 8 години. Той е идвал непрекъснато в Самоков и в тях ", описа Методиев. Бившият народен представител добави още, че негови познати, които живеят покрай мястото на нещастието, са споделили, че се съмняват в желанията на килъра и по тяхна преценка бил неприятен човек. " Вчера са се разхождали в градската част на града, по-късно са се прибрали в къщата и някъде към час по-късно поражда скандал, който прераства в побой ", описа още Александър Методиев.

По думите му Венета, както се споделя дамата, е първата жертва, а по-късно е убит синът ѝ, а на цялата покруса става очевидец малко момиче, което е пощадено от стрелеца. Методиев добави още, че макар закононарушението, в града няма напрежение. " Ние сме дребен град, познаваме се всички, всяко едно ромско семейство има български другари и български фамилии, с които си живеем доста добре ", сподели също някогашният народен представител. Според него точно поради това няма полиция в махалата в този момент, тъй като се знае, че макар огромната покруса, околните на жертвите няма да търсят възмездие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР