Бившият нападател на ЦСКА Тони Силва вече е свободен агент,

...
Бившият нападател на ЦСКА Тони Силва вече е свободен агент,
Коментари Харесай

Най-популярният клуб в Египет би шута на блестял в ЦСКА

Бившият нападател на ЦСКА Тони Силва към този момент е свободен сътрудник, откакто египетският Ал Итихад Александрия приключи контракта му по взаимно единодушие. Португалският футболист не съумя да оправдае упованията, с които беше притеглен.

25-годишният Силва, който родом е от Гвинея-Бисау, дойде в най-популярният клуб в Египет през януари, само че въобще не съумя да се впише в ситуацията. Показателно е, че за последните си 6 месеца той има скромните 394 минути футбол. В 7-те си мача Силва даде 2 асистенции (в мача против Ал Масри), а последната му поява на терена датира от 2 април и дербито с Ал Ахли.

Въпреки, че съвсем не игра за гранда от Александрия футболистът съумя да попадне в 23-членния състав на Гвинея-Бисау за завършилия неотдавна шампионат за Купата на Африканските народи. Той даже беше титуляр в първия мач против Камерун (загубен с 0:2), а след това записа 22 минути във финалната среща от груповата фаза (0:2 от Гана). Гвинея-Бисау приключи на дъното в група F без нито един маркиран гол.

Тони Силва игра за родния ЦСКА в интервала декември 2013 година - август 2015 година. Преди свободния си трансфер в Санлъурфаспор той записа 44 мача с 9 гола и 4 асистенции за "червените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР