Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев може и да не

...
Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев може и да не
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев направи милиони от руснаци! Вижте с какво ги омайва

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев може и да не стане милионер от футболната си кариера, само че към този момент е спокоен за старините си, След като напусна терена играчът се е посветил на брокерството на недвижими парцели, разбра HotArena.

Решението да загърби напълно спорта напълно било мъчно за Сакалиев. След като приключи кариерата си, той няколко години се опитваше са се добере до позиция в родните футболни школи. Да се преориентира от управител в треньор, само че никой не го приемал съществено. Уменията му били безспорни, само че характерът променлив, което се оказало спънка.

След като не съумял да започва със лично заведение и търговия с облекла се насочил към продажба на недвижими парцели. Макар да не владее идеално нито съветски, нито британски, футболистът съумял да компенсира с сексапил и отдаденост пред евентуалните клиенти и им разкривал неподозираните благоприятни условия за инвестиция в България.  „ Сега като брокер вади колкото в годините, когато играеше в ЦСКА, че и от горната страна “, хвалят уменията му осведомени в сектора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР