Бившият нападател на ЦСКА и националния отбор Владимир Манчев беше

...
Бившият нападател на ЦСКА и националния отбор Владимир Манчев беше
Коментари Харесай

Владо Манчев: Този ЦСКА започва да ми харесва

Бившият нападател на ЦСКА и националния тим Владимир Манчев беше специфичен посетител в предаването " Калчо фикс идея " по Max Sport 3. Извън тематиките за Италия, той разяснява и последното дерби сред ЦСКА и Левски, като показа и позитивните си усещания от играта на " алените " след треньорската промяна.

" В интерес на истината тимът ми харесва към този момент. В последните мачове има напълно друго лице - и като продукция на терена, и като сила и вложение от самите играчи. Няма я тази незаинтересованост, която най-много имаше при започване на сезона.
 ЦСКА със известие за Владо Манчев
ЦСКА със известие за Владо Манчев

Ето какво е то

В едно безвремие беше заседнал тимът и това по никакъв начин не се харесваше на последователите. Мисля, че в този момент към този момент по много друг метод наподобява тимът. Надявам се, че през тази пауза ще съумеят да поработят още върху физическото положение и към този момент да стартират да усъвършенстват още повече и играта.

Започваме да виждаме към този момент някои от играчите, които бяха привлечени като Естрада, да демонстрират същинските си качества към този момент без проблемите с травми, които ги съпътсваха. Надявам се и Асприля да го забележим в най-близко време какво може. Обнадежден съм ", разяснява Манчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР