Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов говори

...
Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов говори
Коментари Харесай

Бербатов отговори по интересен начин на въпрос за Тотнъм или Манчестър Юнайтед

Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов приказва за дербито сред двата тима, което е единствено след седмица. Българинът даде забавен отговор на въпроса кой ще поддържа идващия петък, като съобщи, че както един родител не може да дефинира кое от децата си обича повече, по този начин и той не може да фаворизира в желанията си един от двата тима.

" Развълнуван съм, че Премиър лийг се завръща, още повече че един от първите мачове е сред Тотнъм и Юнайтед. Лошото е, че няма да има почитатели, само че сигурността е преди всичко. Хари Кейн се завръща, Хюн-Мин Сон се завръща, Пол Погба се завръща за Юнайтед, което мисля, че е страховит бонус за тима. Хората ме питат кой ще поддържам в този мач. Винаги давам отговор по този начин: " когато имаш две деца, кое обичаш повече? ". Така че поддържам и двата тима. Единствено нещо, което бих желал да видя, е прекрасен футбол, само че, както всички знаем, паузата беше огромна.

Любопитен съм да видя по какъв начин ще се оправят в първия си мач. Особено Юнайтед. Ако те завоюват този мач, а Челси загуби, двата тима ще се изравнят по точки в борбата за Шампионската лига. Ситуацията за Тотнъм е малко по-сложна, тъй като сега те са на седем точки от четвъртото място. Но в случай че завоюват, това ще бъде огромен тласък за тях. Този първи мач е доста значим и за двата тима. Надявам се, че ще гледаме прекрасен футбол ", съобщи Бербатов пред " Индипендънд ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР