Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов коментира уволнението на Маурисио

...
Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов коментира уволнението на Маурисио
Коментари Харесай

Бербатов за Тотнъм: Странно решение, но Моуриньо е перфектният

Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов разяснява уволнението на Маурисио Почетино като управител на тима и назначението на Жозе Моуриньо на негово място, написа sportal.

“Странно решение, само че нещата се нуждаеха от смяна. Това беше огромна изненада за мен, не го чаках. Не мисля, че някой го е очаквал. Тотнъм си имаха своите проблеми, само че уволнението на Почетино ми се коства необичайно. За мен той беше съвършеният човек за клуба. След известно време идва миг, в който се нуждаеш от смяна, за какво свикваш с избрани неща, достигаш капацитета си и спираш да прогресираш. Когато това се случи, би трябвало да направиш смяна и да, несъмнено тимът е навлязъл в застой. Това не е удобно и за двете страни, тъй че те се разделиха. Аз обаче скърбя за това тяхно решение.

“Шпорите” откриха съвършения за тях нов управител. Това ново назначение, както всекидневно става при идването на нови наставници, ще внесе нов живот в тима, ще реорганизира нещата и хората ще стартират да се потвърждават. Футболистите би трябвало да са удовлетворени, тъй като ще играят под управлението на един от най-хубавите мениджъри в света и това е чудесна опция за тях. Ръководството очевидно си е мислело: “където и да отиде, той носи трофеи”, а Тотнъм има потребност от трофей, приказваме за това непрестанно. Той има нужния опит и може да им донесе трофей, с цел да усетят триумфа, да развият нрав на спечелили и да свикнат с това. Той към този момент е спечелил толкоз доста в кариерата си и ще е забавно да забележим дали към този момент е уталожен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР