Бившият нападател на Реал Мадрид Емануел Адебайор направи интересни разкрития

...
Бившият нападател на Реал Мадрид Емануел Адебайор направи интересни разкрития
Коментари Харесай

Адебайор: Навремето в Реал Моуриньо убиваше наред

Бившият нападател на Реал Мадрид Емануел Адебайор направи забавни разкрития за живота в съблекалнята на испанския исполин, когато там треньор беше Жозе Моуриньо. Тогоанецът разкри, че в доста случаи Специалния е „ убивал” наред, като не е жалел даже суперзвезда като Кристиано Роналдо.

35-годишният Адебайор беше част от „ белия балет” за втората половина от сезон 2010-2011. В просторно изявление, което той даде пред „ Дейли Мейл” той си напомни едно съответно експлоадиране на португалския ментор, което е било изключително блестящо.

„ Имаше един мач в Реал, когато водехме с 3:0 на полувремето. Моуриньо влезе в съблекалнята и изтрещя”, описа актуалният състезател на Истанбул Башакшехир. „ Той изрита хладилника, след това тв приемника, хвърли бутилка с вода. Започна да убива наред.”

„ Веднъж си припомням по какъв начин умъртви и Кристиано Роналдо, откакто последният беше вкарал хеттрик. Той сподели: „ Всички споделят, че си най-хубавия в света, а ти продължаваш да играеш зле. Покажи ми, че си най-хубавият.” Кристиано одобри рецензията. Той може и да вкара хеттрик в оня мач, само че не спря да приказва за другия, който пропусна.”

Адебайор означи 8 гола в 22 мача с екипа на Реал Мадрид като преотстъпен от Манчестър Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР