Бившият нападател на "Наполи" Езекиел Лавеци спечели завистта на сума

...
Бившият нападател на "Наполи" Езекиел Лавеци спечели завистта на сума
Коментари Харесай

Лавеци заби една от най-желаните жени в Италия /снимки/

Бившият нападател на "Наполи " Езекиел Лавеци завоюва завистта на сума ти мъже в Италия. Причината е, че съумя да забие една от най-желаните дами на Апенините - Белен Родригес.
Свалката сред двамата станала около празниците в родната им Аржентина. Моделката за първи път от доста време реши да посрещне новата година там, а не в Италия. Тя избяга за малко след окончателния завършек на връзката си с мото аса Андре Яноне.
Лавеци, който сега рита в Китай, също се прибрал в Аржентина за празниците. Двамата се засекли на един от купоните. Те се познават още от времето на футболиста в "Наполи ". И тогава сред тях прехвърчали искри, само че те били заети и по тази причина не се случило нищо. Сега пожарът горящ и те станали неразделни.
Белен с отвращение се върнала в Италия след празниците. Всички тръпнат в очакване дали нещата сред двамата ще се задълбочат, или ще бъде къс флирт.
Лавеци е следващият състезател в леглото на знойната хубавица. Преди него тя имаше връзка с нападателя Марко Бориело и с мото аса Андре Яноне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР