Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е категоричен, че

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е категоричен, че
Коментари Харесай

Рууни: На Юнайтед не са му нужни Роналдо, Рамос или Меси, а млади играчи

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е безапелационен, че на тима не са му нужни прехвърляния на скъпи звезди, а на млади играчи, които да могат да бъдат развити от мениджъра Оле Гунар Солскяер.

“За Оле първото нещо, което би трябвало да направи, е да се опита и да построи състава. Не мисля, че привличането на един или двама играчи за над 100 млн. паунда ще помогне значително на състава и играчите, които са част от него. Смятам, че е нужно той да се оглежда за може би петима-щестима футболисти, които имат капацитета да са топ играчи, само че да не плащаш за тях 120-130 млн. паунда. Според мен даваш 30-40 млн. паунда и по-късно се опитваш да ги развиеш, което също по този начин ще ти донесе дълготраеност и ще ти разреши да изградиш състав към въпросните петима или шестима нови играчи, които идват като допълнение към към този момент наличните.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale and Sergio Ramos would not solve the problems at Manchester United...

Wayne Rooney has spoken!

Full story https://t.co/6kHJm39KlP #MUFC #bbcfootball pic.twitter.com/QfBIDGK6gL
— BBC Sport (@BBCSport) June 9, 2019 Можеш и да привлечеш единствено трима футболисти - Кристиано Роналдо, Серхио Рамос и Лионел Меси или Гарет Бейл, да вземем за пример. Това ще ти коства 300-350 млн. паунда. Ще извлечеш най-вероятно две години от Роналдо и още няколко от Рамос и тогава ще си отписал парите. Клубът се нуждае от ново създаване с по-млади играчи. Очевидно, те обаче би трябвало да са задоволително положителни и да разрешават на мениджърите да ги подобрят. Мисля, че почитателите на Юнайтед ще схванат, че несъмнено няма да се борят за купата във Висшата лига следващата година. Така че дано да дават време на Оле да построи отбор в идващите две-три години, който ще се бори освен в Премиър лийг, само че и в Шампионската лига”, съобщи Рууни пред BBC Five Live.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР