Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам твърдо вярва, че

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам твърдо вярва, че
Коментари Харесай

Теди Шерингам: Трябва да спечелим Шампионската лига

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам твърдо има вяра, че „ алените дяволи “ могат да вдигнат най-престижния европейски клубен трофей. Бившият британски национал счита, че с футболист като Кристиано Роналдо, всичко е допустимо.

Шерингам, който донесе трофея на Юнайтед в най-комерсиалното клубно съревнование през 1999 година, прикани управлението на клуба да сложи цел на тима, продобиване на Шампионската лига.

„ Крайно време е Манчестър Юнайтед да се разсъни. Отборът би трябвало да си върне това, което му принадлежи и още веднъж да печели купи. Да, елементарно е да се каже, само че щом разполагаме с Кристиано Роналдо, можем всичко. Той е свръхестествен и единствено с негова помощ можем да побеждаваме в конкуренцията. Роналдо има всичко, от което Юнайтед се нуждае. Трябва да сме почтени и да признаем, че в случай че не бе португалецът, щяхме да страдаме доста повече ", стартира той.

Нека всички в отбора си слагат високи цели и опитат да реализират нещо огромно. Аз искам съставът да направи всичко допустимо да завоюва шампионска лига. Вярвам, че имаме качествата и капацитета да го създадем “, разяснява Шерингам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР