Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и легенда на клуба Уейн

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и легенда на клуба Уейн
Коментари Харесай

Рууни: Играчите на Юнайтед са зад Моуриньо, трябва да заиграят по-добре

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и легенда на клуба Уейн Рууни не счита, че играчите на отбора са срещу мениджъра Жозе Моуриньо, като упорства, че те би трябвало да покажат по-добра игра и да се завърнат в челото на класирането във Висшата лига.

“Очевидно минават през сложен интервал сега, само че Жозе Моуриньо е доста умел и считам, че някои играчи би трябвало да играят малко по-добре. Дано да подобрят формата си, да завоюват още няколко мача, да слагат напрегнат топ тимовете и да се завърнат измежду тях, където всички желаеме да ги гледаме. В моя опит в никакъв случай не съм виждал или чул състезател да не желае да играе в мача, тъй като се е скарал с мениджъра. Не считам, че като състезател можеш да правиш това. Трябва да уважаваш клуба и почитателите, както и съотборниците си. Не мисля, че който и да било футболист тъкмо в Манчестър Юнайтед не би играл за Жозе. Сигурен съм, че зад кулисите всички работят старателно, с цел да реализиран резултати”, съобщи Рууни пред BBC Sport.
" The players have got to do better. "

Wayne Rooney has had his say on the mounting pressure on Jose Mourinho at #MUFC. https://t.co/5HasvCE9YD pic.twitter.com/TgE33YLKYo
— BBC Sport (@BBCSport) October 30, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР