Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес заяви, че назначаването

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес заяви, че назначаването
Коментари Харесай

Чичарито нахока яко Ман Юнайтед за Дейвид Мойс

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес съобщи, че назначението на Дейвид Мойс за правоприемник на сър Алекс Фъргюсън отпред на "червените дяволи " е било неточност. Мойс размени Фъргюсън на "Олд Трафорд " през лятото на 2013 година, само че не съумя да изкара даже един цялостен сезон като управител на отбора, откакто бе уволнен поради слабите резултати.

"Нямам нищо персонално срещу Мойс, само че неговото предопределение бе неточност. Тази неточност към момента преследва Манчестър Юнайтед - не тъй като той е неприятен управител, само че тъй като те мислеха, че могат да намерят заместител на сър Алекс толкоз бързо. А това е невероятно. Дори и в този момент е невероятно. Дори Гуардиола, Клоп и Моуриньо не са на равнището на сър Алекс към момента. Те са напът да доближат това равнище, или равнището на Йохан Кройф, само че към момента не са там ", разяснява мексиканският голмайстор пред FIVE.

"Това решение на управлението промени кариерите на някои играчи на Юнайтед, които можеха да се развият по-добре. Аз, Рафаел, Фабио, Уелбек, доста играчи, които трябваше да си тръгнат, с цел да играят. Не става въпрос дали Мойс е добър или неприятен треньор, нито за неговите хрумвания. Проблемът е, че не разбирам по какъв начин може да нямаш усета да запазиш най-малко половината от това, което наследяваш. Точно по тази причина той изкара единствено седем месеца. Той беше доста неотстъпчив и нямаше това качество да се приспособява и да приема смяната и израстването. Човек би трябвало да израства, с цел да бъде в Юнайтед ", добави Чичарито.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР