Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов все още си

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов все още си
Коментари Харесай

Бербатов: Фъргюсън сбърка, че не ме взе на финала срещу Барселона

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов към момента си спомня с горест за финала в Шампионската лига против Барселона. Тогава българинът изненадващо бе оставен отвън състава от сър Алекс Фъргюсън за дуела на на " Уембли ", а след това " Червените дяволи " изгубиха с 1:3. Берба обаче гледа метафизичен на нещата и към този момент е дал прошка на Фърги.
 Бербатов посъветва мениджъра на Юнайтед да не продава Лукаку и Погба  Бербатов хвърли светлина върху бъдещето си  Бербатов отнесе санкция за погрешно паркиране  Бербатов: Някои хора стопират с футбола на 32-33, аз се радвах на по-голямо дългоденствие
" Бях доста отчаян в продължение на дни. Но към този момент съм по-възрастен и се помирих със случилото се. Фъргюсън призна, че е сбъркал. Аз съм на същото мнение. Това бе най-силната ми година. Чувствах се толкоз убеден, напряко имах вяра, че мога да отбележа от центъра. Разочарованието бе огромно, само че пък спечелихме купата в Премиър лийг и като цяло годината бе добра за нас " показа Бербатов пред " Експрес ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР