Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че клубът

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че клубът
Коментари Харесай

Бербатов: Юнайтед е аут от битката за топ 4, Роналдо е футболна икона и искам да остане

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов счита, че клубът би трябвало да се възползва от вероятното си неявяване от Шампионската лига през идващия сезон, с цел да възобнови своя състав. Той обаче също по този начин акцентира, че се надява Кристиано Роналдо да остане на " Олд Трафорд ", като засипа тогавашния си съотборник със суперлативи.
 Бербатов: Не ми харесва да поддържам Манчестър Сити, само че не желая и Ливърпул да печели четири трофея
Бербатов: Не ми харесва да поддържам Манчестър Сити, само че не желая и Ливърпул да печели четири трофея

Бившият нападател в комплицирана алтернатива

" За страдание, наподобява, че Юнайтед са навън от конкуренцията за място в топ 4. Те разчитат на това други тимове да изгубят и макар че сме виждали трагични събития във Висшата лига, би било необикновено Юнайтед да финишират в местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига. Сега те би трябвало да градят отначало. Необходимо е да бъдат мощни и рационални, тъй като да дефинираме завършването в топ 4 като достижение за тим като Юнайтед, макар върховете и паденията през годините, си е засегнатост. Те би трябвало да се борят с Манчестър Сити и Ливърпул за купата.

Най-добрите играчи ще желаят да играят в Шампионската лига, само че Юнайтед не се нуждаят наложително от най-хубавите, а от подобаващите футболисти. Без присъединяване в ШЛ Юнайтед могат да получат една година, в която напълно да градят отначало и да рестартират процеса по обновяването на тима, а Ерик загар Хаг ще може да свикне с клубната просвета. Юнайтед се нуждаят от верните играчи на позициите и от философията, която Тен Хаг ще желае да наложи. Така че вземете подобаващите футболисти, направете ги най-хубавите играчи и върнете клуба там, където би трябвало да бъде.

Искам Роналдо да остане, само че ще го схвана, в случай че напусне. Той се оправя необикновено добре за своята възраст с метода, по който играе, и с головете, които вкарва. Да има толкоз доста попадения в Премиър лийг за един сезон на неговата възраст е необикновено достижение. Роналдо прави това, което би трябвало да прави, а точно да бележи. Неговата игра е по-различна от преди, само че едно нещо си остава непрекъснато - головете. Той към момента основава и вкарва попадения, което е толкоз значимо. Той има още година в Юнайтед, което е добре съгласно мен, и в този момент зависи от него дали ще стане, или ще си тръгне. Ще се веселя да го видя по какъв начин остава и, несъмнено, това зависи от новия управител и от желанието на Роналдо. Той е футболна икона и когато си с подобен статут, мнението ти е от голяма важност.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР