Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов предложи решение за

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов предложи решение за
Коментари Харесай

Бербатов посочи от кой играч се нуждае Манчестър Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов предложи решение за проблемите в офанзивата на отбора през този сезон. Той е уверен, че “червените дяволи” би трябвало да привлекат Марио Манджукич. Играчът на Ювентус беше свързван с трансфер на “Олд Трафорд” през миналото лято, само че до подобен не се стигна.

“Когато продадеш двама от главните си нападатели (Ромелу Лукаку и Алексис Санчес - б.р.), за всеки случай, би трябвало да привлечеш най-малко един нов на тяхно място. Всеки може да види, че Юнайтед се нуждае от аварийни разновидности. Антони Марсиал е контузен и няма различен доста мощен и потвърдил се голмайстор. Те имат гении в лицето на младите играчи, само че в това време се нуждаят от някого като Марио Манджукич. Мисля, че той е доста добър футболист, който към момента не е играл в Англия, само че се надявам, че в случай че пристигна, той доста бързо може да влезе в ритъма на Висшага лига.
Dimitar Berbatov urges United and Spurs not to press the panic button on the managerial front but would welcome some reinforcements up front at Old Trafford...
— Betfair (@Betfair) 11 октомври 2019 година Златан Ибрахимович беше на 34 години, когато подписа с Юнайтед и нямаше никакви проблеми. Манджукич е на сходна възраст (33 година - б.р.) и нека има същия резултат, в случай че бъде притеглен. Мисля, че годините му са хубаво нещо. Марсиал, Маркъс Рашфорд и Мейсън Грийнууд са все млади играчи, тъй че те се нуждаят от време и увещание, че няма от какво да се тормозят, като те могат да се учат от опита на Манджукич. Зимният трансферен прозорец е сложен, а сега Юнайтед не се показва като тим на терена. Няма значение какъв брой си добър - Лионел Меси и Кристиано Роналдо могат да отидат там и ще им е мъчно, тъй като тимът не играе като такъв”, написа Бербатов в колонката си за Betfair.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР