Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Диего Форлан разкри изключително любопитни

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Диего Форлан разкри изключително любопитни
Коментари Харесай

Форлан: Фъргюсън и Бекъм се обиждаха, а Роналдо висеше на огледалото

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Диего Форлан разкри извънредно любопитни детайлности от съблекалнята на „ алените дяволи”. Той надигна завесата към абсурда сред сър Алекс Фъргюсън и Дейвид Бекъм, който докара до разлъка сред капитана на Англия и клубния му отбор.

Звездата на тима тогава беше с разцепена вежда след удар с футболна обувка, изритана от мениджъра след провалянето за ФА Къп с 0:2 от Арсенал на „ Олд Трафорд” през 2003 година.

По-късно сър Алекс Фъргюсън се извини за случилото се, само че в последна сметка продаде Дейвид Бекъм за 25 милиона паунда на Реал Мадрид.

Диего Форлан разкри, че оня миг в съблекалнята се е наложило Рой Кийн и Рууд ван Нистелрой да се намесят, с цел да не се стигне до пердах сред двамата огромни – треньор и футболист.

Форлан, който неотдавна разгласи отдръпването си на 40-годишна възраст, си спомни за случилото се: „ Това беше необикновен раздор. Беше след мача с Арсенал и Фъргюсън не беше благополучен, тъй като Робер Пирес направи пробив отляво, Гари Невил беше заловен надалеч напред, а Бекъм не съумя да го покрие.”

„ В съблекалнята Фъргюсън и Бекъм започнаха да се наскърбяват един различен. Всяка засегнатост беше по-лоша от предходната и двамата не отстъпваха. Тогава Фъргюсън си потегли и изглеждаше свадата да е завършила, само че Бекъм сподели още нещо. Фъргюсън се обърна, видя бутонка, лежаща на пода и я ритна към Бекъм. Шипът го удари във веждата, което аргументи рана”, продължи описа си пред Mirror Форлан.


източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР