Бившият нападател на Ливърпул Питър Крауч изрази възхищението си от

...
Бившият нападател на Ливърпул Питър Крауч изрази възхищението си от
Коментари Харесай

Джерард за малко да стовари най-големия си гняв върху Чаби Алонсо заради далечен шут

Бившият нападател на Ливърпул Питър Крауч изрази възхищението си от някогашния си съотборник при мърсисайдците Чаби Алонсо, като описа и любопитна преживелица, обвързвана с испанеца и различен тогавашен състезател на отбора - Стивън Джерард.

" Една дума ми идва мислено, когато си мисля за Чаби - класа. Всичко, което той правеше, беше с доза самочувствие, както на терена, по този начин и отвън него. Той дойде в Ливърпул от Реал Сосиедад, само че нямаше проблем да се откри в съблекалнята, той се " сдуши " с всички. На тренировките той пращаше тези къси пасове в краката ти и очакваше да се оправиш с тях. След това ще го видиш да изстреля тези красиви 50-метрови пасове, които намираха задачата си с прецизността на лазер.

Crouch reveals time Gerrard was shamed by Xabi Alonso genius https://t.co/WSBhZsMJEk
— TheFanSource (@FanSourceNews) April 4, 2020
Да го видиш по какъв начин упражнява шутовете си също беше панорама, на която да се възхитиш. Имахме едно упражнение, при което халфовете, без значение дали Чаби, Джерард или Диди Хаман, отиват на ръба на наказателното поле при центриране отдалече, а класата на техните удари беше просто безупречна. Звукът на докосването илюстрираше равнището на изстрела. Не споделям обаче, че той не ни е подлудявал от време на време. Имаше навика да опитва удари от централната линия на " Мелууд " с изменчив триумф. Първият път, в който го повтори по време на мач, беше против Лутън за Купата на ФА. Стиви щеше да излее върху него най-големия си яд в историята... до момента в който не видя по какъв начин топката се оплита в мрежата от 65 метра ", показа Крауч в свое включване онлайн в Инстаграм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР