Бившият нападател на Левски - Валери Божинов, заяви пред Gong.bg,

...
Бившият нападател на Левски - Валери Божинов, заяви пред Gong.bg,
Коментари Харесай

Божинов обяви идеалния треньор на Левски и заяви: Хубчев е некоректен, нека си ходи!

Бившият нападател на Левски - Валери Божинов, съобщи пред Gong.bg , че се надява информациите, които се появяват в медиите, че Ясен Петров ще поеме "сините ", да дават отговор на истината. Божинов счита, че Петров е точният човек за Левски и точно той е кадърен да промени много неща към положително в спортно-технически проект. Той обаче не се изрече ласкаво за Петър Хубчев, който подаде оставка. Божинов съобщи, че Хубчев е неточен и по тази причина "каквото посее, това ще пожъне ".

"Надявам се Ясен Петров да поеме Левски. Това е точният треньор за тима. Той има насъбран огромен опит и може доста да помогне. Петров има качествата да промени към положително много неща в спортно-технически проект. Този треньор е огромен експерт, разполага с изключителни качеста, а също така е добър и правилен човек. Когато бях в Китай, доста ми оказа помощ. Доста постоянно разгораряхме по телефона и ми давеше препоръки, с цел да може да се приспособявам по-бързо. Ясен Петров е съвършен за Левски. Затова се надявам да поеме тима ", съобщи Божинов.

"Оставката на Петър Хубчев? Той ще си тръгне от Левски, както аз го направих. Когато си неточен и не се отнасяш добре с хората, това те чака. А Хубчев е точно подобен - неточен. Каквото си е посял, това ще жъне на "Герена " ", добави Божинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР