Бившият нападател на Левски Валери Божинов многократно е изтъквал, че

...
Бившият нападател на Левски Валери Божинов многократно е изтъквал, че
Коментари Харесай

Валери Божинов: Имам заслуга за успехите на Илич в ЦСКА

Бившият нападател на Левски Валери Божинов неведнъж е изтъквал, че е непосредствен с треньора на ЦСКА Саша Илич. Двамата бяха дружно в Партизан преди години, а в този момент се оказва, че са съвсем неразделни в София. Това се разбра от изявлението, което Божинов направи пред БЛИЦ. Освен за рецесията, налегнала обичания му Левски, той приказва и за " армейците ".

" Постоянно се виждам със Саша Илич. Ходим на кафе, обядваме, вечеряме. Допитва се до мен. Той е мой другар, доста го почитам и оценявам още от времето, когато бяхме дружно в Партизан. Споделяме си всичко. Говорим, проучваме, непрекъснато обсъждаме ", описа Божинов/

" Той е треньор, а аз като човек извън, който вижда нещата, му ги споделям и се вижда, че реализира положителни резултати. Да, и аз имам заслуга, само че не е единствено поради мен. Просто му оказвам помощ. Саша постоянно ме изслушва като другар, тъй като знае, че желая да му оказа помощ. Няма значение, че е в ЦСКА. Със Саша преди всичко сме другари ", разяснява някогашният футболист Ювентус и Манчестър Сити.

" Саша доста ми оказа помощ при престоя ми в Белград. Аз бях чужденец там, а в този момент той е чужденец при нас и е редно да му подам ръка. Искам да продължава да има триумфи. Желая му го от сърце. Няма значение дали е в ЦСКА или Левски. Тук става въпрос за професионална позиция, за работа. Ние би трябвало да сме образец за обществото, да демонстрираме преданост ", добави Божинов, който от през днешния ден стартира да учи за състезателен шеф в Коверчано.

" Около 30-ина футболисти ще сме на курсовете. Знам, че Александър Коларов също се е записал. Със сигурност ще има и други известни имена ", сподели още Валери Божинов.
 Саша Илич останал неудовлетворен от аления картон на Брадли де Нойер
Саша Илич останал неудовлетворен от аления картон на Брадли де Нойер

Защитникът беше изпъден против Черно море
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР