Бившият нападател на Левски Валери Божинов коментира назначаването на Саша

...
Бившият нападател на Левски Валери Божинов коментира назначаването на Саша
Коментари Харесай

Божинов: С ръка на сърце казах на Саша Илич, че ЦСКА е голям клуб с велика публика

Бившият нападател на Левски Валери Божинов разяснява назначението на Саша Илич отпред на ЦСКА. Футболистът познава чудесно сръбския експерт от престоя му в Партизан преди години.

Божинов приказва в особено изявление за NOVA.

“Първо желая да благопожелавам на Саша Илич, че одобри офертата на ЦСКА. Много съм благополучен и щастлив, че тази огромна легенда и популярен човек, ще бъде в България. Ще води тима на ЦСКА. Искам да му пожелая триумф за в бъдеще. Само за един мач не мога да му пожелая триумф – за мача с Левски. Дай Боже индивидът да има огромни триумфи. Лично аз доста го почитам, доста държа на него. Много хубави мемоари имам с него в Партизан. Саша е човек, който доста ми оказа помощ там. Много препоръки ми е давал, доста пъти съм се допитвал като цяло за футбола. Той е популярен футболист, а и освен. Сега като треньор виждам, че има доста положителни успехи”, показа Божинов.

„ Пожелавам му триумф да продължи тази наклонност с Чукарички да продължи и с ЦСКА. Той обича да работи с млади футболисти. Има ли сме доста диалози с него преди да подпише с ЦСКА. Неговото предпочитание е да построи един млад тим с българи и да промени тази наклонност, която е сега.В България се разчита повече на чужденци, в сравнение с наши момчета. В Сърбия в противоположното. Там разчитат на локални момчета. Отборът, който имаше в Чукарички бе построен напълно от сърби и то много млади момчета. Пожелавам му триумф и да преобрази ЦСКА да бъде построен единствено от млади футболисти и нека тези млади момчета бъдат бъдещето на националния отбор”, сподели още той.

„ Виждате каква е обстановката в ЦСКА, само че с ръка на сърце му споделих, че ЦСКА е огромен клуб, популярен клуб, с велика аудитория. Все отново ЦСКА и Партизан са побратими, почитателите на двата тима имат положителни връзки. За него това е огромен плюс. Кани го огромен клуб, огромен тим с история, с фенове”, сподели още някогашният национал.

Чуйте още от Валери Божинов в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР