Бившият нападател на Левски Валери Божинов изглежда си намери нов

...
Бившият нападател на Левски Валери Божинов изглежда си намери нов
Коментари Харесай

Божинов изглежда си намери тим и почна да тренира с него

Бившият нападател на Левски Валери Божинов наподобява си откри нов тим. Това е добре познатият му Ботев Враца, точно от който се завърна на "Герена " през февруари. От клуба оповестиха, че от през вчерашния ден 33-годишният футболист е почнал тренировки въз основата.

Начело на врачани е вторият татко на Божинов - Сашо Ангелов. Той му подаде ръка и предишното лято, когато нападателят не можа да си откри тим и изкара есенния дял под Околчица, оставяйки отлични усещания.

Впоследствие напролет Божинов игра на "Герена ", само че получи контузия, поради която не съумя да блесне. Въпреки това означи победния гол в баража за Лига Европа против Етър и класира отбора за конкуренцията. Новият ментор Петър Хубчев обаче разгласи, че не попада в сметките му.

Очаква се в петък към подготовката на врачани да се причисли и отдаденият чартърен от ЦСКА краен защитник Ангел Лясков. От клуба оповестиха, че се надяват да привлекат и бранителя на Лудогорец Венцислав Керчев, чието име се спряга за Славия. Керчев игра предишния сезон точно в Ботев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР