Бившият нападател на Левски - Петър Курдов, е от хората,

...
Бившият нападател на Левски - Петър Курдов, е от хората,
Коментари Харесай

Петър Курдов: Левски е като секта!

Бившият нападател на Левски - Петър Курдов, е от хората, които не се тормозят да изразят мнението си, нищо че то не се харесва на шефове и треньори. Според него на " Герена " се пробват да правят доста неща по едно и също време, което няма по какъв начин да не докара до неуспех. За страдание, страда най-важното звено - първият тим.

" Изгледах загубата с Черно море повторно. Костов след срещата беше доста сърдит. Истината е, че след второто попадение освен физически, а и душевен отпадаме. И това води до справедливо проваляне. Ние хем желаеме да погасяваме отговорностите, хем да продаваме футболисти, хем да имаме добър тим. Това няма по какъв начин да се случи. Поне да няма гръмки изявления, тъй като хората не са вчерашни и мъчно могат да бъдат заблудени. Мненията са разнообразни. Никой не се вслушва в нашето мнение, само че истината е, че през миналите няколко години ние опитваме да оцеляваме.

Хората събираха пари и в този момент една огромна част е погасена. Нищо друго не се случва. Ето, че Славия разчита на доста свои фрагменти от школата. При нас това не се получава. Не виждам юношите на Левски да са покрай първия състав. Много неща би трябвало да се трансформират. И от БФС, и от ръководителите на клубовете. Пълно е с чужденци, а нашите момчета по нищо не им отстъпват. Разбирам да се вземат двама или трима, които да са главно ядро, само че нещата не са такива ", съобщи той пред " Мач Телеграф ".  overlay-clever

" Второто попадение против Черно море стана след детинска неточност на младия Иван Андонов. А и първото. Искаме хем да сме напред в класирането и да играем в евротурнирите, хем да погасяваме Национална агенция за приходите, хем да продаваме футболисти и станаха доста нещата. Няма по какъв начин да се случи това нещо. Поне аз по този начин си мисля. Препоръчително е да се тегли една линия след края на сезона и да стартират да се постановат българи в отбора. На чужденците им би трябвало време да се аклиматизират. Но тази повсеместност на легионерите в нашите тимове не я утвърждавам. Дано нещата да се трансформират, само че това е дълъг развой. За страдание, не виждам ярко бъдеще. Като си продаваме футболистите няма по какъв начин да имаме добър тим. Един отбор се гради доста, време. Според мен огромна виновност има Наско Сираков. Ако той не притегли хората, които бяхме дружно много години и имат какво да дадат още и да оказват помощ, не мисля, че нещо положително ще се случи.

Вальо Захариев го сподели неотдавна, че Левски е като фракция. В този клуб не всеки може да работи ", приключи Курдов.
 Мъри Стоилов за настоящето управление на Левски: Приключих с тях!
Мъри Стоилов за настоящето управление на Левски: Приключих с тях!

" Нямам мотив да се слушам със Сираков и Боримиров, нямаме общи пътища "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР