Бившият нападател на Левски - Илиян Мицански сподели, че въпреки

...
Бившият нападател на Левски - Илиян Мицански сподели, че въпреки
Коментари Харесай

Изгонен от сините: Левски не може да се противопостави на Лудогорец

Бившият нападател на Левски - Илиян Мицански показа, че макар новите попъления в отбора, " сините " няма по какъв начин да се опълчват на Лудогорец.

" Говори се, че финансовото състояние в Левски не е положително, само че до момента в който бях в клуба, всичко беше окей. Затова приказва и привличането на шест-седем нови попълнения. Пристигнаха най-вече играчи, които са били в школата на Левски.

Мисля че ще отнеме време, в което да се потвърдят. Вярвам, че Левски ще в профил Сутиеска, само че по-късно ще му бъде доста мъчно против Хайдук. Не съм осведомен доста с хърватския футбол, само че понякога се слушам със старши треньора на Динамо (Загреб) - Ивайло Петев.

" Играл съм в чужбина и такова нещо като в България няма. В съблекалнята на Левски има разделяне българи на чужденци, само че по този начин е на Балканите. В другите страни такова нещо няма.

Даниел Боримиров се пробва да направи нещо ново с отбора, само че с капацитета, с който разполага, надали ще може да се опълчи на Лудогорец. Аз съм другар със сина на спортния шеф - Алекс Боримиров. Той е младо момче на 19 години, което има забавен ляв крайник ", сподели Мицански.

Вчера Левски победи с 1:0 Радник (Сурдулица) в последната си инспекция преди старта на сезон 2017/2018 година. Мачът със сърбите бе генерална подготовка преди началото на сезона в Лига Европа в четвъртък на 29 юни, когато черногорският притежател на Купата Сутиеска гостува на " Георги Аспарухов ".

Радник върна визитата на 26-кратните първенци на България, които предишното лято гостуваха в Сурдулица преди срещите с Марибор от евротурнирите. Тогава отборът, воден от Люпко Петрович, приключи 0:0, а по-късно повтори и този резултат в гостуването си в Словения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР