Бившият нападател на Левски и националния отбор Валери Божинов претърпя

...
Бившият нападател на Левски и националния отбор Валери Божинов претърпя
Коментари Харесай

Валери Божинов е с разбито сърце

Бившият нападател на Левски и националния тим Валери Божинов претърпя нечовечен удар в персонален проект. Футболистът е бил зарязан от приятелката си Биляна Дол. По думите й, споделени в обществените мрежи, повода за раздялата е държанието на самия Божинов, който й е изневерил.
 Посрещнаха с аплодисменти Валери Божинов в дребния Ню Йорк
Ето какво показа Биляна Дол:

“С Валери към този момент не сме дружно. За страдание, настъпи краят на нашето общо пътешестване, което мнозина определяха като фантазия. Дадох най-хубавото от себе си, с цел да бъда най-хубавата партньорка, защото му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките с майка си и някогашната си брачна половинка, както и самият той да се усеща благополучен и пълностоен.

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха... и даже в Китай бях до него. Явно това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни.

Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, само че неговите заболели инстинкти и желанието да ги реализира ме нараниха като жена... Желая му всичкото благополучие в живота, само че повече няма да откри друга жена, която да го обича и поддържа като Биляна Дол. Край! “, написа Биляна в Инстаграм.

Самият Божинов, който се завърна в Ботев Враца, откакто беше освободен от Левски, написа първия коментар на оповестеното от 44-годишната сръбкиня:

“Благодаря ти за всичко ”.

В момента профилът на Биляна Дол в Инстаграм е заключен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР