Бившият нападател на Испания и Барселона Давид Вия е на

...
Бившият нападател на Испания и Барселона Давид Вия е на
Коментари Харесай

Бивш стрелец на Барса определи най-добрият нападател в света

Бившият нападател на Испания и Барселона Давид Вия е на мнение, че Хари Кейн е най-хубавият нападател в света сега. През този сезон Кейн има 10 гола в 15 мача за Тотнъм, а също така стана голмайстор на квалификациите за Евро 2020 с 12 гола.

„ Той е най-хубавият нападател, или №9, в света сега ", сподели Вия, който единствено преди седмица разгласи, че приключва кариерата си в края на годината.

„ Той е страховит в съвсем всичко, което прави и сигурно е един от претендентите за Златната обувка на Европейското състезание ", добави Вия.

През лятото Хари Кейн бе свързван с трансфер в редица европейски грандове, само че съгласно Вия на него не му е нужно да напуща Тотнъм, с цел да извърши задачите си.

„ Не е нужно да вървиш в различен тим, с цел да се мотивираш. Хари постоянно е играл за Тотнъм. Знам, че те не се оправят доста добре през този сезон, само че не съм в главата му и не знам какво го чака. Той ще бъде добър състезател, където и да отиде и има гения да играе в друго състезание ", заключи Вия. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР