Бившият нападател на Интер Роналдо заяви, че мачът на бившия

...
Бившият нападател на Интер Роналдо заяви, че мачът на бившия
Коментари Харесай

Феномена: Дербито няма да реши Скудетото, очаквам изненадващ финал на сезона

Бившият нападател на Интер Роналдо съобщи, че мачът на някогашния му тим против Ювентус сигурно няма да реши купата в Серия " А ". Намиращият се на 2-о място Интер посреща първенците от Ювентус в утрешната късна среща или следващо издание на Дерби д'Италия на стадион " Сан Сиро ". Една победа на домакините ще ги откъсне на 7 точки пред " Старата госпожа " - нещо невиждано в последните години. В момента Ювентус е на 4-о място и макар четирите победи от последните пет мача, те имат 33 точки. Интер е 3-и с 37, а на върха е Милан с 40. А тимът на Антонио Конте и Милан очевидно ще бъдат сериозната опасност за превъзходството на Ювентус.

Но Луис Назарио да Лима-Роналдо, който прекара пет години в Интер от 1997-а до 2002-а, и две в Милан на по-късен стадий от кариерата си, омаловажи смисъла на конфликта в неделя и разяснява възможностите на " росонерите ".

" С половин сезон, който би трябвало да се изиграе до края, само можем да забележим какво е самочувствието на всеки искащ да господства и завоюва състезание на това равнище, разяснява бразилската легенда пред вестник " Гадзета дело Спорт ".

" Ако имате поради, че тези двата тима (Интер и Ювентус) ще се борят за Скудетото, то ние сме длъжни да включим и Милан в уравнението. Този сезон ще бъде неповторим и имам възприятието, че финалът ще бъде неочакван. Но в случай че би трябвало да бъда почтен, Милан ме изненадват доста прелестно: атакуващ футбол, играят бързо, а футболистите имат самостоятелна класа ".

А завръщането на Златан Ибрахимович през януари 2020-а година е имало преобразяващ резултат. И те влизат в уикенда с три точки преднина на върха в класирането, давайки ясна поръчка, че желаят да сложат завършек на серията без шампионска корона.

Забележителната форма на шведския нападател изигра огромна роля, като 39-годишният футболист означи 10 гола в седем мача от шампионата този сезон. И се завърна на терена предходната седмица след лекуване на контузия в продължение на два месеца.

" Ибрахимович постоянно е казвал, че ме счита за кумир. Но аз го считам за неповторим случай - образец, който е добър за футбола ", споделя още Роналдо. " Дори и да не бях получил всички травми, които имах, в никакъв случай нямаше да играя до 40-годишна възраст като него. "

След това той отговори и на върпоса дали чака и Кристиано Роналдо да играе до същата възраст.

" Не знам сигурно, само че имам вяра, че ще опита. Той е друг футболист от този, който играеше в Реал Мадрид. Той знае по какъв начин да подъдржа тялото си. Видяхте ли какво направи против Сасуоло? Дори и цялостен мач да стои в сенките, най-после отново може да те накаже за една минута ", приключи Феномена.

Серия А 18 кръг, неделя 17 януари  Интер 21:45предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР