Бившият нападател на Интер Адриан Муту призна, че съжалява за

...
Бившият нападател на Интер Адриан Муту призна, че съжалява за
Коментари Харесай

Адриан Муту разказа как са го скъсвали от бъзици в Интер, а Перуци е искал да го убие

Бившият нападател на Интер Адриан Муту призна, че съжалява за опита за „ паненка” против Анджело Перуци на тренировки и изясни за какво не е можел да паркира колата си до подготвителното игрище. 41-годишният румънец дойде в Италия преди 20 години, само че остана единствено шест месеца в Интер, след което продължи във Верона.

Бившата звезда на Ювентус, Фиорентина и Парма вкара два пъти в 14-те си мача за Интер и описа забавни истории от времето там. „ Пристигнах декември и бях на 20 години. Там играеха Роналдо, Баджо, Саморани, Сането, Рекоба, Панучи, Виери, Перуци, Блан, Ди Биаджо, Зеедорф, Кордоба. Всички ми бяха идоли. Споделях съблекалня с тях и възприятието беше велико”, сподели той в обществените мрежи.

„ Имахме задание да изпълняваме дузпи на подготовка. Бях в тим с Баджо и го попитах дали мога да удрям. Опитах да трансферира с паненка Перуци и ударих напречната греда. В този миг „ мечката” – Перуци, стартира да ме гони и псува. Трябваше да избягам надалеч от комплекса и можех да се оправям едвам, когато той си беше тръгнал. Яростта му беше огромна и ми се струваше, че желае да ме убие”, сподели Муту.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР