Бившият нападател на и Стан Колимор коментира драмите на в

...
Бившият нападател на и Стан Колимор коментира драмите на в
Коментари Харесай

Предупреждение към Моуриньо: Държиш се като куче с Али, но един ден той ще те захапе

Бившият нападател на и Стан Колимор разяснява драмите на в с. Последният изгуби мястото си в тима и се чака да смени клуба. Португалецът е извънредно отчаян от него и не крие отрицателните си страсти. Колимор обаче го предизвести да внимава, тъй като в такива обстановки футболистите са злопаметни и рано или късно си го връщат.

“Моу се отнася с Деле Али като с куче - написа Колимор в рубриката си в “Мирър”. - Но един ден той ще го захапе откъм гърба. Футболистите одобряват ролята на овце, когато отсреща си имат деспот като Жозе, само че те в никакъв случай не не помнят. Специалния не е от мениджърите, които просто изясняват на даден играч, че желаят повече от него. Той държи да им натрива носовете още веднъж и още веднъж. Докато това минава, ще има хора, които ще харесват методите на Моуриньо. Но за него е по-добре да продължи да побеждава с Тотнъм, тъй като в случай че не го прави, дано да е нaясно, че противоположното преброяване към този момент е почнало.”

“Да държиш Али отвън състава поради Жедсон Фернандеш е засегнатост - добави някогашният национал на Англия. - Деле може да е доста неща, само че не и слаб експерт. Можете да си мислите, че той е ленив в тренировките или не се показва задоволително мощно в мачовете, само че той е един от най-хубавите играчи от най-силното потомство на Тотнъм. Поведението на Моуриньо е непростимо.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР