Бившият нападател на Челси и Барселона Ейдур Гудьонсен направи интересен

...
Бившият нападател на Челси и Барселона Ейдур Гудьонсен направи интересен
Коментари Харесай

Гудьонсен: Вече никой не жадува за Манчестър Юнайтед

Бившият нападател на Челси и Барселона Ейдур Гудьонсен направи забавен коментар за обстановката в Манчестър Юнайтед и прехвърлянията на „ алените дяволи” през зимния прозорец. Оле Гунар Солскяер не съумя да купи трансферните си цели, а за сметка на това се принуди да притегли чартърен нападателя Одион Игало от Китай.

“До привличането на Игало се стигна поради обстоятелството, че се намираме в средата на сезона и огромна част от положителните нападатели не могат да бъдат взети. Друг факт е, че към този момент никой от тях не жадува за Юнайетд. Мисля, че Игало би трябвало да се усеща като най-щастливия човек на света”, разяснява някогашният исландски национал.

„ Да си в Китай, надалеч от Европа, където никой не те е гледал през последните 2,5 години, и внезапно се озоваваш в Манчестър Юнайтед. Това нормално не се случва. Това единствено демонстрира какъв брой обратно е Юнайтед спрямо Ливърпул, Манчестър Сити и Челси. Имат доста работа да свършат, с цел да настигнат другите. Смятам, че Игало не беше първият избор на клуба, а бих се учудил, в случай че дори е бил втори или трети ", добави още Гудьонсен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР