Бившият нападател на Челси Андрей Шевченко може да се върне

...
Бившият нападател на Челси Андрей Шевченко може да се върне
Коментари Харесай

Шевченко: Бих искал да водя тим в Англия

Бившият нападател на Челси Андрей Шевченко може да се върне в Премиършип в ролята на управител на някой от клубовете. По време на кариерата си Шевченко организира три сезона в Челси, в които завоюва Купата на Футболната асоциация и Купата на Лигата и също по този начин доближи до финала на Шампионската лига.

В момента Шевченко е селекционер на Украйна, само че в близко бъдеще счита да направи последваща стъпка. За това описа пред " Tuttosport " Андреа Малдера, помощник на Шевченко.

“След като поработи като треньор на народен тим, той желае да тренира някой клуб. За него е без значение дали ще бъде от Серия А или от Премиършип. Той е работлив и ме впечатли през цялото време. Шевченко е научил доста от треньорите, с които е работил. Карло Анчелоти е бил същински ментор за него. Той е концентриран към детайлите, когато се приготвя за мачовете и наблюдава напредъка на играчите. Андрей и Масимилиано Алегри имат еднообразно умеене да четат играта и да плануват събитията. И двамата знаят по кое време е нужно да се отстъпи обратно и да се отбранява или да се хвърлят всички сили в офанзива. Шева е невероятна фигура и играчите му се доверяват доста. Това има фундаментално значение в актуалния футбол”, съобщи Малдера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР