Бившият нападател на Ботев Враца – Дориан Бабунски, застана пред

...
Бившият нападател на Ботев Враца – Дориан Бабунски, застана пред
Коментари Харесай

Бабунски: Надявам се Ботев Враца да се спаси, с България ще е хубав мач

Бившият нападател на Ботев Враца – Дориан Бабунски, застана пред камерата на DIEMA SPORT на почивката на срещата сред някогашния му отбор и Царско село. Таранът на Дебрецен, който направи възторг у нас, изрази вяра, че врачани ще останат в елита и през другия сезон и съобщи, че с отбора на Северна Македония чака да завоюва в Разград против България в идната среща от Лигата на нациите.

„ В Дебрецен е супер, одобриха ме доста добре. Първенството не е елементарно, само че мисля, че свършихме добра работа. Гледаме към идващия сезон “, стартира нападателят.

„ Тежка обстановка е да се бориш за оставане. Но всеки футболист би трябвало да се концентрира единствено върху футбола в такава обстановка. Надявам се Ботев Враца да остане в лигата “.

„ Ботев не беше единствено Дориан Бабунски в първия дял на сезона. Много футболисти от есента още са тук. Спрямо това, което видях през първата част – Ботев ще завоюва трите точки. Мисля, че ще останат в групата “.

„ Очаквам добра атмосфера в Разград, когато дойде с националния тим на Северна Македония. Мачовете Македония – България ще са хубави. Очаквам да стане добър мач и да победим “, приключи Бабунски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР