Бившият нападател на Аякс, Хамбургер, Реал Мадрид и Тотнъм Рафаел

...
Бившият нападател на Аякс, Хамбургер, Реал Мадрид и Тотнъм Рафаел
Коментари Харесай

Ван дер Ваарт обвини Кристиано в егоизъм с фалшива история

Бившият нападател на Аякс, Хамбургер, Реал Мадрид и Тотнъм Рафаел ван дер Ваарт описа пред Питър Крауч любопитна история от престоя си на “Сантиаго Бернабеу”, в която загатна, че тогавашният му съотборник Кристиано Роналдо е лакомец.

“Това, което е особено за теб, е, че ти си толкоз крепко стъпил на земята. Дори и да не вкараш, ти си благополучен за който и да е вкарал”, похвали нидерландецът Крауч, след което продължи. “Аз съм същият. За мен беше значимо да спечелим мача, само че нямаше значение кой бележеше. Това чувство беше толкоз хубаво. Много нападатели са такива егоисти. Играех дружно с Кристиано Роналдо. Спечелихме с 6:0 вкъщи против Спортинг Хихон. Аз означих хеттрик, само че той не се разписа и в съблекалнята беше толкоз смутен! Обикновено, в случай че бяхме ти и аз, щяхме да пием бири дружно!”, показа Ван дер Ваарт.

" Jugué con Cristiano. Ganamos 6-0 ante el Sporting en casa. Marqué un hat trick, pero él no marcó ningún gol y en el vestuario estaba enfadado. Lo normal. Si hubiera sido contigo nos habríamos ido a tomar una cerveza " https://t.co/CApveMrSRu
— Mundo Deportivo ( #yomequedoencasa) (@mundodeportivo) June 6, 2020 Оказа се обаче, че в историята на някогашния плеймейкър има две грешки. На 24 септември 2008 година той в действителност вкарва хеттрик против Спортинг Хихон. Резултатът на мача обаче не е 6:0, а 7:1. Разликата сред двата резултата не е огромна, само че другата неправилност е доста по-значима. Както твърди Ван дер Ваарт, Роналдо фактически няма гол в мача. Това обаче е заради обстоятелството, че не е взел участие във въпросния дуел и по този начин мъчно би се ядосал, че не се е разписал в него. Португалецът тогава нито е бил контузен, нито осъден, нито отвън групата на Реал. Тогава той просто към момента е бил състезател на Манчестър Юнайтед. Както е известно, Кристиано дойде в Мадрид през лятото на 2009-а или близо година след въпросната среща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР