Бившият нападател на Атлетико Мадрид Диего Форлан реши да даде

...
Бившият нападател на Атлетико Мадрид Диего Форлан реши да даде
Коментари Харесай

Изпатил в Юнайтед посъветва Гризман да помисли хубаво

Бившият нападател на Атлетико Мадрид Диего Форлан реши да даде съвет на актуалната звезда на „ дюшекчиите” Антоан Гризман. Уругваецът разяснява, че Гризман би трябвало доста добре да обмисли добре възможния си трансфер в Манчестър Юнайтед.

Форлан несъмнено е човек, който знае какво приказва, защото в дните си на деен футболист също носи екипа на „ алените дяволи”. Там обаче събитията не се развиха добре за него, а кариерата му потръгна съществено едвам когато той се реалокира да играе в Испания.

В Атлетико чакат Гризман да оправдае напъните от лятото

В момента Гризман продължава да бъде спряган за трансфер в Юнайтед, който го искаше упорито още през лятото. Предвид трансферното несъгласие, наложено от ФИФА над Атлетико, френският национал постъпи джентълменски и реши да остане, въпреки че все още представянето му е очевидно по-слабо.

„ Антоан е добър футболист. Той ще пасне във всеки клуб”, разяснява Форлан пред британската преса. „ Юнайтед сега става все по-силен и по-силен. Те се оправят в действителност добре във Висшата лига на Англия.”

Барселона стартира интервенция "Гризман "

„ Сделката ще бъде сложна. Гризман играе за добър тим, живее в страховит град като Мадрид. Наистина не зная.”

„ Ако тази опция фактически е налична пред него, това ще бъде тежък избор. Юнайтед от своя страна е голям клуб, тъй че не знам. Всичко зависи от Гризман”, добави Форлан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР