Бившият нападател на Арсенал Иън Райт заяви, че мениджърът на

...
Бившият нападател на Арсенал Иън Райт заяви, че мениджърът на
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал: Това средняшко държание трябва да престане

Бившият нападател на Арсенал Иън Райт съобщи, че мениджърът на отбора Арсен Венгер би трябвало да напусне клуба в края на сезона. Арсенал се намира на цели 27 точки зад водача във Висшата лига Манчестър Сити, двата тима играят един против различен в четвъртък, а в неделя " жителите " разрушиха селекцията на Венгер с 3:0 във финала за купата на Лигата.

" Венгер непрестанно се оправдава, с което се пробва да защищити играчите си. Не съм аз индивидът, който би трябвало да каже дали Венгер да остане след края на сезона, или не, само че е реалност, че това средняшко държане би трябвало да бъде прекъснато ", съобщи Райт пред " ББС ".

Венгер води Арсенал от 22 години, само че за последно " артилеристите " завоюваха купата през 2004 година, а успех в Шампионската лига все им убягваше. " Искам да видя Арсенал още веднъж да бъде кандидат, да може да подписва с водещи играчи и това да кара почитателите да се вълнуват. Искам някой в борда на шефовете да поеме отговорност за това ", добави Райт, който има 213 мача за Арсенал за интервал от 7 години.
" Kroenke doesn't care "

Strong words from #AFC legend @IanWright0 on Arsenal's management and ethos within the club.

Do you agree?

:https://t.co/Qk7lSDQJ3w pic.twitter.com/5OiKOwAGzL
— BBC 5 live Sport (@5liveSport) February 26, 2018

" Не знам какъв брой време ще отнеме на клуба да се върне към предходните си резултати, само че чакам да са най-малко няколко години. Всеки от тимовете в топ 5 се развива с всяка минала година, до момента в който Арсенал върви в противоположната посока. Ще бъде дълъг път назад към върха ", сподели още 54-годишният Райт.
Ian Wright on Arsene Wenger's decline: " Watching him now is like witnessing the ageing Muhammad Ali against Larry Holmes, or watching Brazil's Ronaldo when he got fat. "

Now time for Squawka Suggests. pic.twitter.com/05ANwcSOMk
— Squawka Football (@Squawka) February 26, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР