Бившият нападател и треньор на Левски Михаил Вълчев смята, че

...
Бившият нападател и треньор на Левски Михаил Вълчев смята, че
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Доста играчи не заслужават да са в Левски

Бившият нападател и треньор на Левски Михаил Вълчев счита, че много от актуалните играчи не заслужават да носят синята фланелка и не би трябвало да останат на " Герена ". Преди да бъде прекратено шампионата Левски не съумя да завоюва турнирен мач напролет - стигна до 3 равенства и 1 загуба.

" Представянето не бе по никакъв начин безапелационно. Много от футболистите не играха на равнище. Може би имат по-голям потенциал, само че от това, което демонстрираха, не заслужават да играят в Левски. Разбира се, в случай че приемем, че " сините " към момента са огромен клуб, какъвто бяха в предишното. В момента клубът разполага с играчи на приблизително или малко над това равнище. Говорили сме, че Левски би трябвало да търси положителни футболисти, само че това зависи каква е задачата и дали има средства за привличането им. В сегашната обстановка надали могат да бъдат взети такива ", счита Вълчев.

Той разяснява и представянето на новите попълнения, като съобщи, че съгласно него Стайн Спиерингс би трябвало да демонстрира доста повече.

" Симеон Славчев получи травма в края на подготовката и тя се усложни още в първия мач с ЦСКА-София. Така и не успяхме да забележим в каква форма се намира. Деян Лозев също не играе непрекъснато. Взе присъединяване в един мач и половина. Докато за нидерландеца... В този интервал в Левски имаше доста контузени и в един миг се постановяваше " сините " да играят с четирима централни нападатели. Стайн Спиерингс сподели на моменти някои положителни неща, само че сякаш би трябвало още доста повече да се изисква от него. Необходимо е да покаже повече класа, с цел да играе в Левски ", добави Вълчев.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР