Бившият началник на президентския кабинет и настоящ кандидат-евродепутат от листата

...
Бившият началник на президентския кабинет и настоящ кандидат-евродепутат от листата
Коментари Харесай

Иво Христов отрече конфликт с президента, били на един акъл

Бившият шеф на президентския кабинет и сегашен кандидат-евродепутат от листата на Българска социалистическа партия Иво Христов отхвърли съмненията, че е в неприятни връзки с президента Румен Радев.

" Не единствено, че няма спор сред мен и президента, а има съвпадане на възгледите ", увери Иво Христов, чието четвърто място в алената листа ядоса много от членовете на Националния съвет на соцпартията.

" Някои медии показват мечтаното за реалност. Не единствено, че няма спор, има съвпадане на възгледите още през цялото време - от неговата акция, та до ден сегашен ", добави той, откакто дружно с Корнелия Нинова записаха в ЦИК Българска социалистическа партия за присъединяване във вота на 26 май.

Вчера от " Дондуков 2 " оповестиха, че президентът е приел оставката на Христов по негова молба. Той обаче остава ръководител на  Стратегическия съвет, който Радев сътвори.

" Уважавам решението на Иво Христов да се кандидатира за евродепутат. Всеки е свободен да бъде там, където се надява да бъде най-полезен и най-значим. Вярвам, че България има потребност от способени и свободомислещи представители в Екологичен потенциал, които да отстояват българския интерес в изискванията на все по-динамична Европа ", разяснява дни преди той, като акцентира, че президентството не е ефеодална институция.

Радев беше безапелационен, че не снемал доверието си от Христов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР