Бившият началник на Пътна полиция“-София Тенчо Тенев се надява да

...
Бившият началник на Пътна полиция“-София Тенчо Тенев се надява да
Коментари Харесай

Тенев за последните престъпления: Нещо се случва с хората. Нещо става

Бившият шеф на „ Пътна полиция “-София Тенчо Тенев се надява да има заслужено правораздаване и причинителят на убийствата в Лозен да бъде строго осъден . Той изрече съболезнования на околните на жертвите и означи, че работи 32 години в системата на Министерството на вътрешните работи /МВР/, само че през миналата година следи изключителна ескалация на произшествията.

„ Нещо се случва с хората. Нещо става. Най-вероятно има нещо, което би трябвало да разровим и да забележим от кое място е всичко това. Защото, виждате, всеки ден има принуждение. Когато медиите дадоха публичност на другите случаи, хората започнаха да дават сигнали и за други случаи от разнообразни градове. Нещо се случва в страната “ , означи той.

Тенев направи коментар и на изказванията на. По думите му дамите в системата са почти 10 на 100 от целия разполагаем състав и допуска, че на избрани места в действителност има такива случаи.

„ Доста млади дами навлязоха към този момент и работят в системата. Красиви, симпатични, най-вероятно някой се е опитал да им основава проблеми. Министерство на вътрешните работи реагира бързо. Имаме задоволително съществени служби, които след подаден сигнал незабавно стартират да реагират “, посочи той.

По мотив съмненията на жителите на Лозен, че върху обвинения е имало „ полицейски чадър “ , Тенев означи, че те би трябвало да бъдат тествани и в случай че в действителност има такова нещо, съответните служби би трябвало да се заемат и да се видят защо става въпрос. Не може да имаш висящо ликвидиране и да се разхождаш на независимост, безапелационен е той.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР